15 elevi din Scornicești, cu rezultate bune la examenele naționale, PREMIAȚI de primărie

174

Primarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, a premiat azi elevii de la școlile urbei care au obținut cele mai bune rezultate la examenele naționale.

Orașul Scornicești se poate mândri anul acesta cu una din cele două medii de zece din județ la Bacalaureat, dar și cu rezultate bune obținute de elevi la Evaluarea Națională. Administrația locală a hotărât să premieze performanța și să-i recompenseze pe cei mai buni absolvenți de gimnaziu și liceu din acest an. Premierea a avut loc astăzi.

,,Viitorul Scorniceștiului se vede și sună bine! După cum am promis, tinerii noștri au fost recompensați cu câte o diplomă de excelență, mai multe cărți utile pentru viitor și premii în bani, astfel: 14 premii a câte 1.000 lei și un premiu de 1.500 lei oferit absolventei de 10 a Scorniceștiului – Anamaria Daniela Niculae. Îi felicit pe toți pentru rezultatele obținute, pe părinții și dascălii care i-au îndrumat, sper să fie un exemplu și pentru colegii mai mici și le urez mult succes în viitor!”, a transmis edilul Daniel Tudor.

Obținerea mediei la examenul de Bacalaureat reprezintă performanța unei eleve din satul Negreni ce aparține de orașul Scornicești. Anamaria Niculae a absolvit  profilul Tehnician în activități economice la Liceul Tehnologic Constantin Brâncoveanu Scornicești cu note de zece la BAC atât la probele de competențe, cât și la cele scrise la limba română, matematică și geografie.