VIDEO/ Patronul restaurantului Casa Domnească, arestat la Craiova pentru trafic de cocaină

1157

Patronul de la Casa Domnească, Alin Răzvan Braican, a ajuns în arestul IPJ DOlj. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost prins în flagrant vânzând droguri de mare risc în centrul Craiovei. Tot în arest a ajuns și un angajat al său, Bogdan Vasile Popa, pentru aceleași acuzații.

Alin Răzvan Braican și Bogdan Vasile Popa au fost prinşi, în flagrant, ieri, în centrul Craiovei, în timp ce încercau să vândă câteva sute de grame de cocaină. În urma flagrantului, procurorii DIICOT Craiova au făcut descinderi la domiciliile lor şi la doua adrese din Slatina, una dintre ele fiind restaurantul Casa Domnească, local aflat în centrul municipiului. După ce ieri, pe numele celor doi au fost emise ordonanțe de reținere, astăzi, Tribunalul Dolj a admis solicitarea procurorilor DIICOT/Biroul Teritorial Craiova de arestare preventivă a celor doi pentru 30 de zile.

,,… admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Serviciul Teritorial Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Braican Alin Răzvan Ionuț pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29 iulie şi până la data de 27 august, inclusiv. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Popa Bogdan Vasile pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29 iulie şi până la data de 27 august, inclusiv. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru părţile lipsă pronunţată în camera de consiliu, astăzi 29 iulie (…)”, se arată în sentința Tribunalului Dolj.

Decizia de arestare preventivă a lui Răzvan Alin Braican și Bogdan Vasile Popa nu este definitivă, ea fiind atacată la instanța superioară.