Bărbat din Brebeni, dat dispărut de fiică după patru luni

306

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 60 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Familia nu mai știe nimic de el din lua martie, iar ieri fiica sa a cerut ajutorul oamenilor legii.

O femeie, de 37 de ani, din comuna Perieți a sesizat ieri poliția că în cursul lunii martie , tatăl său, NICOLA ILIE, zis ”LIȘU”, a plecat voluntar de la domiciliul acestuia din comuna Brebeni şi nu a mai revenit. Oamenii legii îl caută pe bărbat.,,Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de acesta, nu este posesor de telefon mobil și nici nu este înregistrat pe vreo aplicație de social-media. Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112!,, anunță Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al IPJ Olt.
Semnalmente: înălţime aproximativ 1,70 m, păr tuns scurt, ten măsliniu, având o cicatrice pe obrazul stâng, în zona mandibulei, fără tatuaje sau alte semne pe corp.