Bătaie în trafic, pe raza comunei Verguleasa, cercetată de poliție și parchet

464
foto: arhivă. Imaginea are rol ilustrativ

Trei bărbați din Dărgășani și-au încheiat neînțelegerile printr-o bătaie. Oamenii s-au întâlnit în trafic pe raza comunei Verguleasa, în altercație fiind avariat și un autoturism și agresată și o femeie pasageră.

S-a lăsat cu bătaie în trafic miercuri după-amiaza pe raza județului Olt. Altercația a avut loc între trei bărbați din Drăgășani.

,,Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, la data de 21 iulie 2021, în jurul orei 14:53, prin apel 112, de un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Drăgășani, despre faptul că ar fi fost agresat de 2 persoane, în timp ce se afla în comuna Verguleasa, județul Olt.Din primele verificări a reieșit că, pe fondul unor conflicte mai vechi, acesta ar fi fost agresat, în trafic, de un bărbat, de 47 de ani și fiul acestuia, un tânăr, de 21 de ani, ambii din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea.În timpul altercației, au fost produse și avarii minore autoturismului acestuia.“, transmite IPJ Olt.

Persoana care a sesizat că a fost agresată și o pasageră din autoturismul acesteia au fost transportate la spital, pentru efectuarea de investigații medicale, fără a rămâne internate.

În cauză, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, polițiștii continuând cercetările, pentru stabilirea stării de fapt, în funcție de constatările medico-legale.