Școală de vară pentru elevi de la Metalurgic Slatina, la o facultate din Craiova

119

Elevi de clasele a X-a și a XI-a de la Colegiul Tehnologic Metalurgic Slatina participă în această timp de două săptămâni la un  program Școala de Vară având posibilitatea de a-și îmbunătăți cunoștințele în domeniul tehnic la Facultatea de Inginerie Electrică din Craiova.

12 elevi de la Liceul Tehnologoc Mtealurgic Slatina se familirizează în această perioadă cu viața de student și își aprofundează cunoștințele în meseria pentru care au optat în anii de liceu, în cadrul unui program Școala de Vară. Programul  ”FIE: o vară în studenție (FIE-VaSt)”, organizat de Universitatea din Craiova, Facultatea de Inginerie Electrică, a început luni, 19 iulie, și se va finaliza pe 1 august. Participanții au fost dotați cu divice-uri și chituri pentru laborator.

,,Scopul proiectului este organizarea de cursuri și alte activități relevante destinate elevilor de liceu,  pentru încurajarea finalizării de către aceștia a studiilor liceale și continuarea studiilor în învățământul superior. La activităţile programului, din partea Liceului Tehnologic Metalurgic Slatina, participă 12 elevi din clasele a X-a şi a XI-a, calificarea Tehnician în automatizări.”, a transmis conducerea liceului slătinean.

Cadrul didactic consilier din partea liceului este prof. Daniela Ţircomnicu.