S-a reluat traficul, în condiții normale, între Pitești-Slatina. Tractorul căzut în Vedea va fi ridicat la noapte

538

Traficul pe DN65 Pitești- Slatina a fost dat peste cap în această dimineață, circulându-se pe un singur sens, pe raza localității Optași-Măgura, după ce un tractor a căzut în râul Vedea. Centrul Info Trafic a anunțat realuarea circulației în condiții normale.

Circulația s-a desfășurat la primele ore ale dimineții pe un fir, dirijată cu piloți de trafic, pe DN 65 Pitești – Slatina, la kilometrul 82+365 metri, pe raza localității Optași-Măgura, după ce  un utilaj agricol a lovit parapetul de protecție de la un podeț și a căzut în pârâul Vedea. În urma accidentului, două persoane au fost rănite ușor. Deși Centrul Infotrafic al Poliției Române anunțase că restricția de circulație se aplică pe parcursul zilei, urmând ca în cursul nopții să se efectueze manevre de ridicare a utilajului, acum s-a revenit asupra deciziei după intervențiile de eliberare și curățare a carosabilului.

,,Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul se desfășoară în condiții normale pe DN 65 Pitești – Slatina. Utilajul agricol căzut în pârâul Vedea, pe raza localității Optași-Măgura, județul Olt, va fi ridicat în timpul nopții.”, a transmis Info Trafic.