UPDATE: Tânăra de 20 de ani din Deveselu a fost găsită de polițiști

1096

UPDATE ORA 12:05: Persoana plecată voluntar, BĂLAN LARISA ROXANA, a fost identificată de către politiști.
A fost plecată pe raza municipiului Caracal.
Urmează să se întoarcă la domiciliu. Nu a fost victima vreunei infracțiuni.

STIREA INITIALĂ: Poliția este pe urmele unei tinere de 20 de ani din comuna Deveselu care a plecat de la domiciliu să cumpere țigări și nu a mai revenit. Soțul său este cel care a alertat poliția, femeia fiind dispărută încă de aseară.

O tânără de 20 de ani din comuna Deveselu este căutată de polițiști și de soțul său după ce, aseară a plecat la magazin să cumpere țigări și nu s-a mai întors la domiciliu. Alerta a fost dată în această dimineață, când soțul său a sunat la 112 pentru a anunța dispariția acesteia.

„În dimineața zilei de 21 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, au fost sesizați de un bărbat, din comuna Deveselu, cu privire la faptul că, în seara zilei de 20 iulie a.c., în jurul orei 21:00, soția sa, BĂLAN LARISA ROXANA, în vârstă de 20 de ani, din aceeași localitate, ar fi plecat să cumpere țigări și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, aproximativ 55 de kg, constituție atletică, ochi căprui, păr blond, lung până la nivelul umerilor, cu tatuaje pe corp.

La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni tip blugi de culoare neagră, bluză neagră cu model floral și încălțată cu pantofi sport de culoare albă”, se arată în comunicatul Poliției Olt.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.