Bărbat împușcat în cap cu un pistol cu bile în timp ce dormea

406

Un bărbat de 40 de ani este cercetat de polițiști, sub control judiciar după ce a intrat în casă peste fostul său cumnat și l-a împușcat în cap, în timp ce dormea cu un pistol cu bile. Agresorul a fugit de la fața locului dar ulterior a fost prins de polițiști și reținut.

Un bărbat de 34 de ani din Ploiești a fost împușcat în cap cu un pistol cu bile în timp ce dormea, chiar de fostul său cumnat. Incidentul a avut loc luni dimineață, iar victima a fost transportată la spital.

“Din cercetări a reieşit faptul că la data de 19 iulie a.c., în jurul orei 6:00, bărbatul în vârstă de 40 de ani a mers la domiciliul fostului cumnat, iar în timp ce dormea acesta, ar fi tras cu un pistol de tip airsoft în direcţia capului, provocându-i leziuni, părăsind imobilul de îndată, într-o direcţie necunoscută. (…)

În baza cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, în cursul aceleiaşi zile, poliţiştii au reuşit depistarea autorului, fiind condus la sediul subunităţii în vederea audierii. Totodată, pe un teren viran din municipiul Ploieşti a fost găsit pistolul de tip airsoft folosit, ocazie cu care lucrătorii din cadrul SAESP au luat măsura sancţionării bărbatului, precum şi măsura complementară a ridicării în vederea confiscării a pistolului respectiv, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

Bărbatul a fost reţinut şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, fiind ulterior plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările vor fi continuate de către poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Ploieşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.