VIDEO/ Fals polițist prins după ce a fost filmat de un grup de tineri pe care îi amenința

258

Un fals polițist a fost prins de autorități după ce a fost filmat de un grup de tineri. Bărbatul oprea șoferii pe stradă pentru controale fictive și le cerea oamenilor diverse lucruri, precum telefonul mobil. Tânărul în vârstă de 33 de ani susținea că este polițist la Imigrări. Acum este anchetat pentru folosirea fără drept a unei calități oficiale.

Bărbat în vârstă de 33 de ani a fost filmat de un grup de tineri pe care îi amenința folosindu-se de funcția pe care pretindea că o are. Falsul polițist din Timiș oprea șoferii și făcea controale fictive pe stradă, susținând că este polițist la Imigrări. Acesta cerea diverse lucruri șoferilor, precum telefonul mobil sau alte bunuri personale.

Autoritățile au fost sesizate după ce un grup de tineri, care l-au și filmat pe individ, și-au dat seama că acesta nu este ceea ce pare, iar oamenii legii l-au căutat noaptea trecută pe suspect, însă fără succes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Ai grijă că te iau cu mascații din casă”, a încercat să-l intimideze falsul polițist pe unul dintre tineri când i-a cerut să arate legitimația.

Imediat după ce au aflat identitatea lui, oamenii legii l-au chemat sub un alt pretext la postul de poliție, unde a fost reținut.

Bărbatul este anchetat acum pentru folosirea fără drept a unei calităţi oficiale.