Un bărbat a vorbit 2 zile despre faptul că și-a ucis iubita, dar nimeni nu l-a crezut

311

Un bărbat a fost reținut de poliție la câteva zile după ce și-a omorât în bătaie iubita. Acesta s-a „lăudat” timp de două zile tuturor vecinilor și chiar la cârciuma din sat  cu ceea ce a făcut, dar nimeni nu l-a crezut. Victima a fost găsită de polițiști, fără suflare după ce o vecină a început să aibă suspiciuni.

Un bărbat de 48 de ani, din județul Botoșani a fost reținut de polițiști după ce și-a omorât în bătaie iubita cu coada de la mătură, în urmă cu o săptămână. Timp de două zile criminalul s-a „lăudat” prin sat și la cârciuma din comună cu fapta sa, dar nimeni nu l-a crezut fiind cunoscut cu probleme psihice și mereu aflat sub influența alcoolului.

Bărbatul a dormit două zile cu cadavrul victimei în pat până în momentul în care o vecină a început să suspecteze lipsa iubitei acestuia și a anunțat poliția.

„I-a spus şi mamei lui, spunea şi la bar în sat. Se lăuda că a bătut-o cu o coadă de mătură până nu a mai mişcat. Nimeni nu l-a luat în seamă iniţial, pentru că el este cu probleme psihice şi tot timpul băut şi lumea nu îl prea ia în seamă”, a declarat pentru sursa citată un vecin.

În urma apelului la 112, la locuința celor doi a ajuns un echipaj de poliție, iar femeia a fost găsită fără viață. Agresorul a fost reținut inițial, dar apoi internat la Psihiatrie pentru a se stabili dacă a avut discernământ.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani”, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.