O femeie a ajuns la spital după ce a fost rănită de lăzi și sticle de bere căzute dintr-un TIR

423

O femeie a fost rănită după ce a fost lovită de mai multe sticle și lăzi de bere căzute dintr-un TIR a cărui încărcătură s-a răsturnat pe asfalt. Accidentul s-a produs în această dimineață, iar femeia a fost transportată la spital.

O femeie a ajuns la spital în această dimineață, după ce zeci de sticle și lăzi de bere s-au răsturnat dintr-un TIR care a intrat în balans și a cărui încărcătură a căzut pe asfalt, într-o localitate din județul Vâlcea.

Accidentul s-a produs pe DN 64, în Drăgăşani.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, femeia accidentată a fost rănită la picior şi a fost transportată la spital.
„Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani intervin în acest moment în municipiu, pe Drumul Naţional 64, la un accident rutier soldat cu o persoană rănită, o femeie. Din primele date se pare că un autotren încărcat cu bere s-a balansat în timpul deplasării, toată încărcătura răsturnând-se pe carosabil şi lovind un pieton. Şoferul nu a consumat alcool, traficul se desfăşoară alternativ”, a informat IPJ Vâlcea.