FOTO/ Tânăr de 22 de ani, MORT la Dobrosloveni. Mașina a căzut în canal

2114

Un accident rutier soldat cu decesul unui tânăr de doar 22 de ani s-a produs azi pe Drumul Național 64, în comuna Dobrosloveni. A fost implicat un autoturism ce s-a răsturnat într-un canal pentru colectarea apelor pluviale.

Pompierii Detașamentului Caracal, cu o autospecială pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Dobrosloveni, sat Frăsinetu, la un accident rutier. În accident a fost implicat un sigur autoturism, în care se afla doar șoferul, un tânăr din Caracal. Din păcate, acesta nu a mai putut fi salvat.
,,Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe malul unui canal, iar pe șofer, în vârstă de 22 de ani, inconștient.  Pacientul a fost extras din autoturismul grav avariat, cu leziuni incompatibile cu viața,, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.
Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.