Cioban din Bârza, dispărut de pe izlaz

956

Un cioban din Bârza a plecat cu caprele la păscut și nu a mai revenit la domiciliu. Bărbatul de 41 de ani nu a fost găsit nici până în această dimineață deși polițiștii și localnicii au început căutările imediat ce au primit sesizarea având în vedere că persoana era cunoscută cu un handicap grav.

,,La data de 19 iulie a.c., ora 21:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Secția nr. 1 Poliție Rurală Bobicești au fost sesizați de un bărbat, din comuna Bârza, județul Olt, cu privire la faptul că, la data de 19 iulie a.c., în jurul orelor 09:30, PANTAZI MIHAI CĂTĂLIN, de 41 de ani, din aceeași localitate, ar fi plecat cu caprele la păscut pe un izlaz din apropierea domiciliului şi nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,70 m, constituţie astenică, aproximativ 60-65 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochii negrii, fața ovală, fără semne particulare. La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu pantaloni trei sferturi de culoare neagră, bluză cu mânecă lungă de culoare neagră cu dungi albastre, șapcă de culoare albă și încălțat în pantofi sport de culoare neagră,” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Olt.

Oamenii legii fac apel la populație pentru a da de urma dispărutului.Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.