FOTO/Un bărbat a murit și altul a fost rănit după ce 2 TIR-uri și o autoutilitară s-au ciocnit pe un pod

455

Un bărbat a murit și altul a fost rănit într-un accident cumplit pe DN6 produs în această după-amiază, între Orşova şi Turnu Severin. În accident au fost implicate două tiruri și o autoutilitară care s-au ciocnit violent pe un pod.

Un accident cumplit a avut loc în această după-amiază pe Drumul Național 6, între Orşova şi Turnu Severin, în zona viaductului Bahna.

Carambolul s-a produs între o autoutilitară și două autotrenuri care s-au izbit violent, după ce șoferul autoutilitarei a depășit linia continuă și a lovit un tir.

 

Incidentul s-a soldat cu decesul conducătorului în vârstă de 25 de ani al autoutilitarei, care a rămas încarcerat între fiarele mașinii și rănirea unuia dintre șoferii de tir.

Pompierii au ajutat la scoaterea victimei dintre fiarele maşinii, apoi au predat-o echipajelor SMURD și SAJ. După mai multe minute în care au încercat manevre de resuscitare, medicii au spus că pentru şoferul autoutilitarei nu s-a mai putut face nimic.

 

 

Detașamentul de Pompieri Orșova intervine cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs pe Drumul Național 6, zona viaductului Bahna.

Traficul rutier a fost blocat în zonă pentru circa o oră, iar coada de mașini se întinde pe câțiva kilometrii.