Bătăie între ciobani și proprietarii unui teren, la Vâlcele. Patru persoane au ajuns la spital

276

După ce au pătruns cu turma de oi pe un teren privat, doi ciobani s-au mai și luat la bătaie la Vâlcele cu proprietarii pământului. Toate persoanele au ajuns la spital.

Patru bărbați s-au încăierat pe un câmp din Vâlcele, toți ajungând la spital în urma loviturilor încasate. Altercația a pornit, potrivit poliției, de la doi dintre ei, ciobani, și s-a petrecut ieri, la ora  17, 45, unul dintre bărbați sesizând Secția 4 Poliție Rurală Coteana că pe un teren agricol proprietate personală au pătruns cu oile 2 bărbați.

,,Cu ocazia deplasării la fața locului a polițistilor, au fost identificați 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 56 de ani, toți din comuna Vâlcele. Din primele verificări, s-a constatat faptul că, în urma unor discuții contradictorii, aceștia s-ar fi lovit reciproc. În urma evenimentului, cele 4 persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.”, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, inspector Ionuț Vasiloaica.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare, oamenii legii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.