4 jocuri pe care să le joci la cazino în vara lui 2021

56

Cazinourile online pot să îți ofere mult mai multe jocuri decât cele pe care le vei regăsi într-un cazino fizic. În special dacă nu știi prea multe despre toate jocurile ar putea fi destul de greu să te decizi la care să joci. Există totuși 4 jocuri foarte atractive, interesante și cu un potențial de câștig mare la care să joci în vara aceasta. La Winbet Casino vei putea regăsi aceste jocuri și multe altele din care să alegi. Majoritatea vor încerca să joace jocurile pe care deja le cunosc din cazinourile fizice. Totuși, există și persoane care vor dori să încerce alte jocuri noi, pe care le regăsesc numai în cazinoul online. Bineînțeles, alegerea jocurilor la cazino depinde și de stilul fiecărui jucător, însă am ales 4 dintre cele mai interesante și mai plăcute de jucat.

1.Poker

Pokerul este probabil cel mai cunoscut joc de cazino de către toată lumea. Acest joc a apărut însă chiar înainte de existența cazinourilor. În industria cazinourilor, Pokerul a avut cel mai mare impact și încă este jucat de foarte multă lume. Odată cu trecerea timpului și mutarea în mediul online a unor jocuri de la cazino a apărut și Pokerul online și chiar a devenit un joc foarte popular, deoarece jucătorii nu mai trebuie să se vădă unii pe alții că să își dea seama de următoarea mișcare a celuilalt.

Un aspect și un avantaj important al Pokerului este că implică interacțiunea între mai mulți jucători. Nu este acel gen de joc precum Slots unde joci singur, ci poți învăța de la stilul celorlalți jucători, dar îți oferă și posibilitatea de câștig mult mai mare. A câștigă la Poker se face prin două metode simple: fie prinzi cea mai bună mână de la masă cu care mergi până la final, asta în cazul în care mai rămân și alți jucători, fie prin parierea strategică în așa fel încât ceilalți jucători să creadă că ai o mâna foarte bună, dar de fapt joci doar la cacealma.

Astfel, s-au creat diferite stiluri de joc și strategii. Pokerul clasic este cel mai întâlnit, unde fiecare jucător își va arată cunoștințele și tacticile. Nu poți știi niciodată ce are celălalt jucător în mâna, însă poți deduce aproximativ ce ar putea avea dacă continuă să parieze. Ceea ce diferențiază Pokerul de alte jocuri este că aici poți castiga o suma mare de bani la o singură masă și într-o singură rundă.

2.BlackJack

BlackJackul este tot un joc cu cărți de Poker, dar implică strategii diferite. Mulți cred că doar trebuie să te apropii de 21 de puncte, fără să depășești acest număr, pentru a câștiga. Însă, realitatea este că tu trebuie să îl învingi pe dealerul de cărți. Primești 2 cărți după care va trebui să spui de fiecare dată dacă mai dorești să primești și alte cărți pentru a acumula și mai multe puncte. Dealerul primește și el, de asemenea, două cărți dintre care una îți va fi arătată. Acesta se poate juca și cu alți jucători, regulile fiind același. Pentru a-l învinge pe dealer trebuie fie:

∙        Tu să ai 21 de puncte sau mai puține în mână, dar totuși mai multe decât dealerul;

∙        Tu să ai 21 de puncte sau mai puține în mână, iar dealerul să aibă peste;

∙        Să ai 21 de puncte din prima mână, iar dealerul nu.

Chiar dacă poate părea un joc mai dificil pentru o persoană începătoare, este un joc ce poate să fie învățat destul de repede. Există multe strategii pe care le poți învăța de la alți jucători sau de pe internet pentru a câștiga. Dacă joci BlackJack strategic și găsești o versiune a jocului cu reguli favorabile pentru jucător, atunci ai toate șansele să faci niște profituri bunicele.

3.Sloturile

Sloturile sunt cele mai populare tipuri de jocuri din cazinourile fizice. Totuși, acest tip de jocuri au apărut  chiar și în cazinourile online. Sloturile sunt cel mai ușor tip de jocuri de jucat. Nu există nici o strategie la mijloc și nici nu trebuie să te gândești la următoarea mișcare pe care o vei face. De fapt, doar trebuie să apeși pe butonul “Spin” de pe ecran și să aștepți rezultatul. La sloturi există două tipuri: jocuri narative cu poveste și jocuri cu temă. În ceea ce privește posibilitățile de câștig, acestea sunt nelimitate. La Sloturi vei putea nimeri și multiplicatoare, bonusuri pentru streak, învârtiri gratuite și multe alte bonusuri.

Sloturile sunt probabil cele mai recomandate pentru cei începători. Nu există strategie, ci doar trebuie să fii norocos. În schimb, nu îți oferă o posibilitate la fel de mare de câștig precum la Poker sau BlackJack și nici nu implică vreo provocare, lucru pe care mulți jucători de la cazino îl caută.

4.Ruleta

Mulți văd Ruleta ca pe un joc mult mai interactiv în mod fizic. Fiind în mulțimea de lângă Ruletă și auzind încurajările celorlați, experiența va fi una cu totul diferită. Însă, vei avea exact aceleași șanse de câștig atât online, cât și într-un cazino fizic. Unele cazinouri chiar îți oferă un dealer live care îți va spune ce ai nimerit și vei putea vedea ruleta învârtindu-se în timp real.

La fel ca la jocul de BlackJack, și la Ruletă există anumite strategii, însă nu vei putea influența foarte mult jocul. Totul ține până la urmă și de noroc și de șansa pe care o ai să nimerești numărul pe care l-ai pariat sau culoarea. Ruleta poate fi jucată și de cei începători și de cei mai experimentați. În momentul când pariezi pe culori, șansele sunt destul de mici să pierzi pariurile.

Concluzie

Fiecare joc prezentat are atât avantaje, cât și dezavantaje. Dacă ești un jucător care rezistă la presiune și îi place să interacționeze cu alții, probabil vei dori să te joci direct într-un cazino fizic. Totuși, în ceea ce privește șansele de câștig pe care le ai, acestea nu se schimbă indiferent că joci online sau direct în cazino.