VIDEO/Copil de 12 ani snopit în bătaie de două femei într-un parc

1717

A fost scandal într-un parc din Eforie Nord! Un copil a fost pus la pământ și lovit cu pumnii și cu picioarele de două femei pe motiv că scuipa coji de semințe pe jos și a înjurat în momentul în care i s-a atras atenția. Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie s-au autosesizat în urma apariției în spațiul public a imaginilor cu incidentul și fac cercetări în cadrul dosarului penal pentru lovire sau alte violențe.

Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie s-au autosesizat în urma apariției în spațiul public a unor imagini cu două femei care loveau un copil într-un parc din Eforie Nord.

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 12 iulie, când copilul în vârstă de 12 ani se afla în parcul de joacă și mânca seminte. Cele două femei au fost nemulțumite de modul cum băiatul le-a răspuns atunci când i-au atras atenția să nu mai arunce cojile de semințe pe jos și totodată, de faptul că nu le-a ascultat.

Minorul a intrat într-un conflict verbal şi cu un bărbat; mai exact, cei doi s-au înjurat ca la uşa cortului. Inițial, una dintre femei sunase la 112 pentru a reclama comportamentul minorului, dar situația a degenerat și ulterior a sunat din nou la poliție pentru a-i informa că nu mai este nevoie de intervenție și scandalul s-a aplanat.

În realitate, copilul fusese trântit la pământ ce cele două agresoare și lovit cu pumnii și picioarele, iar imaginile au fost filmate de către un bărbat care le-a urcat mai apoi pe o rețea de socializare.

 

 

 

 

 

 

Poliția s-a autosesizat și a deschis un dosar penal.

„Se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru lovire sau alte violențe”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.