Un student i-a dat foc vecinei din bloc. Victima a murit la spital

781

O femeie de 48 de ani a murit în această dimineață la spital, după ce a fost incendiată de un vecin din același bloc. Tânărul de 22 de ani și victima aveau conflicte mai vechi. Acesta și-a recunoscut fapta și a fost reținut.

O femeie de 48 de ani, a murit în acestă dimineață la spital după ce a fost incendiată, ieri, de un vecin. Aceasta prezenta arsuri în proporție de 98% pe suprafața corpului și avea șanse mici de supraviețuire.

Tânărul student în vârstă de 22 de ani, din Timișoara avea conflicte mai vechi cu victima pe fondul faptelor acesteia, femeia fiind cunoscută cu probleme psihice, dar de această dată a și acționat, dându-i foc și lăsând-o să ardă ca o torță. Cei doi s-au întâlnit marți pe casă scării, unde s-au certat, iar tânărul i-a turnat benzină pe haine și a aprins bricheta.

Studentul criminal a fost dus la poliție, unde a recunoscut că i-a dat foc femeii.

El este cercetat pentru omor și a fost reținut 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Reprezentanții IPJ Timiș afirmă că nu este pentru primul conflict dintre cei doi. În iulie 2020, tânărul a fost reținut pentru lovire sau alte violente asupra femeii, iar în august 2020 a fost trimis în judecată, dosarul aflându-se pe rolul instanței.