Un bărbat cu probleme medicale grave este dat dispărut de mama sa. Autoritățile cer sprijinul populației

215

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 47 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Bărbatul are afecțiuni medicale și nu poate solicita ajutorul, în caz de nevoie. El a fost dat dispărut de mama sa.

La data de 14 iulie a.c., ora 15:23, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, au fost sesizați de o femeie din localitate, cu privire la faptul că, la data de 14 iulie a.c., în intervalul orar 09:00 – 15:00, fiul său, ȘTEFAN ADRIAN, de 47 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Slatina şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,70 m, constituţie astenică, ochi albaștri, păr tuns scurt cu început de calviție, având un semn distinctiv în zona dintre sprâncene. La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un hanorac cu glugă din material textil de culoare neagră, pantaloni lungi de trening din fâș de culoare neagră, iar în picioare avea o pereche de adidași de culoare neagră.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.