O slătineancă, în echipa României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Mâine pleacă spre Japonia

258
Slatina are o reprezentantă la Tokyo în lotul național de tenis de masă

Printre cei o sută de sportivi români ce vor reprezenta țara la Jocurile Olimpice de la Tokyo se numără și o slătineancă. Componentă a lotului național de tenis de masă, Irina Ciobanu va decola mâine spre Tokyo, cu primul grup olimpic.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român  a anunțat că primii componenţi ai Echipei Olimpice a României vor decola mâine spre Japonia, pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, organizate în perioada 23 iulie-8 august). Este vorba despre componenţii loturilor României de baschet 3×3, box, canotaj, fotbal, judo, scrimă, tenis de masă şi tir cu arcul.

Irina Ciobanu, sportiva CSM Slatina- prima din dreapta

Lotul de tenis de masă este compus din sportivii Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro, Irina Ciobanu și Ovidiu Ionescu și antrenorul Viorel Filimon. Campioană națională și europeană, sportiva secţiei de tenis de masă de la CSM Slatina, Irina Ciobanu, va fi rezervă la JO.

Următorul grup, cu componenţii loturilor de gimnastică, înot, tir sportiv, atletism şi ciclism, va pleca vineri, 16 iulie, spre Japonia.

Echipa României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo cuprinde 100 de sportivi, 45 la feminin, 55 la masculin, la 17 discipline sportive. Delegaţia va cuprinde şi 9 rezerve, precum şi nu mai puţin de 40 de antrenori.