Turistă austriacă, salvată de o polițistă de pe litoral din mâinile partenerului. „În sfârșit sunt liberă!”

229

O turistă din Austria, venită pe litoralul românesc a avut parte de o poveste cu final fericit datorită unei polițiste. Femeia era venită din Viena, pentru a-și petrece vacanța la malul mării, alături de partenerul de viață, dar din păcate, acesta a început să devină violent și a fost nevoie de intervenția poliției. Nu doar că a fost salvată din mâinile agresorului, dar a fost și ajutată financiar pentru ajunge la aeroport fără partener.

O turistă venită din Viena, la mare, în zona Vadu a avut parte de experiența vieții ei. Femeia, venise însoțită de partenerul de viață pentru a petrece o vacanță de neuitat la malul mării.

Situația nu a stat deloc așa cum se aștepta, din păcate și în urma unui conflict cu bărbatul care a devenit violent a fost nevoie de intervenția poliției.

După aplanarea conflictului, polițista care a salvat-o pe turistă din mâinile partenerului agresiv a sprijinit-o financiar pe aceasta pentru mâncare și transport astfel încât să ajungă în București la aeroport fără concubin.

Iată postarea Poliției Române, de pe pagina de Facebook în care este relatată întreaga poveste:

„Bună ziua, doamna CG a ajuns cu bine la Viena. Mii de mulțumiri pentru profesionalism, pentru implicarea personală, empatie și ajutorul financiar.”, acesta este mesajul primit de Poliția Română de la Ambasada Austriei.

Implicarea Elisei, colega noastră, scrie sursa citată, a început în urma unui apel la 112, când doamna CG a anunțat că este într-un conflict cu partenerul, care a devenit foarte violent, fiind împreună la mare, în zona Vadu.

După aplanarea conflictului, ne bucurăm să spunem că Elisa a avut o a doua implicare, în realizarea dorinței doamnei CG de a se întoarce singură în Austria, sprijinind-o financiar pentru mâncare și transport, astfel încât să ajungă în București, la aeroport.

Încheiem postarea cu vorbele Elisei, povestea sigur va merge și peste hotare: Nu a fost doar un ajutor, ci o adevărată plăcere, iar cuvintele ei înainte de plecare au fost: „Nu am cuvinte să vă mulțumesc. În sfârșit sunt liberă. Voi povesti tuturor despre voi! Sunteți eroii din povestea mea”, scrie Poliția Română pe Facebook.