FOTO/ Un nou loc de joacă inaugurat la Caracal

249

Cei mai mici locuitori ai municipiului Caracal au motive de bucurie: administrația locală a mai finalizat o investiție menită să le aducă zâmbetul pe buze și să-i ajute să petreacă timpul liber la joacă.

Sâmbătă, administrația caracaleană a inaugurat un nou loc de joacă. De data aceasta, fericiți să le deschidă poarta spre un loc de joacă modern în cartierul lor mascote reprezentând personaje îndrăgite de desene animate au fost copiii din zona Pârâu.

,, Primarul Ion Doldurea alături de deputatul PSD Adrian Chesnoiu și viceprimarul municipiului nostru, Marina SAMIEE, au fost prezenți la locul de joacă alături de copiii care așteptau de mai mult timp acest moment. Totodată pe lângă amenajarea acestui spațiu de joacă pentru copii, a fost reconfigurat și pus în valoare un teren viran, prin transformarea acestuia în parcare publică.  Împreună se poate să construim un oraș așa cum ni-l dorim!”, anunță Primăria Caracal.

Inaugurarea noului loc de joacă vine la nici o lună după ce a fost dat în folosință spațiul destinat copiilor din cartierul Bold.