VIDEO/ Poliția șocheză din nou! O polițistă a încurcat uniforma de serviciu cu cea de club

621

O polițistă a înteles greșit uniforma de serviciu și a fost filmată în timp ce mergea la muncă, aratând ca la club. Tânăra fashionistă mergea la serviciu într-o uniformă reinterpretată, cu tocuri, glezne goale, mestecând ostentativ gumă și învârtind un obiect pe degete. Aceasta a fost criticată chiar și de colegii ei pe o rețea de socializare, aceștia susținând că respectul și încrederea oamenilor nu va fi câștigată în veci cu astfel de comportament și ținută.

Poliția se află din nou în prim-plan…de data aceasta o polițistă a uimit prin ținuta de serviciu. Tânăra mergea spre secție arătând ca și cum ar merge în club. Nu e de mirare că părerea oamenilor este una negativă atunci când vine vorba despre încrederea și respectul pe care-l au în oamenii legii, mai ales când apar astfel de imagini.

Reclama negativă făcută de polițista fashionistă a fost criticată și de colegii săi de breaslă pe o rețea de socializare, aceștia criticând modul în care organul legii a înțeles să poarte uniforma de serviciu.

Iată ce au spus aceștia:

„Mă voi adresa prin acest clip colegilor mai tineri și unora mai puțini tineri, atât colegilor, dar și colegelor. Zilnic sau aproape zilnic, o știre negativă apare despre polițiști. Dacă nu există una, un trust media o inventează. Pentru că aceste știri se vând și așa a fost educat publicul țintă. Să se râdă, să se disprețuiască orice înseamnă uniforma. O mână de oameni, comunicatori, consilieri de imagine sau alții, unii pentru că ăsta le e jobul, alții, ca mine, din simplă pasiune, încearcă pe social-media, să recâștige încrederea oamenilor în Poliție. Nu e greu să găsești ceva despre polițiști ca știre, mai ales negativ.

Ce determină oamenii să aibă o părere negativă despre polițiști? În primul rând felul cum vă prezentați pe stradă sau acolo unde vă desfășurați munca. Dacă mergi la muncă cu tocuri, glezne goale, coafuri de club, mestecând ostentativ gumă de mestecat și învârtind naiba știe ce pe degete, NU O SĂ PRIMIȚI RESPECT ȘI NICI NU VEȚI CÂȘTIGA ÎNCREDEREA OAMENILOR. Dacă uniforma nu arată impecabil, dacă nu ești îngrijit și nu ai pe centura aia tot ce presupune să aibă un polițist, NU O SĂ PRIMIȚI RESPECT. Dacă nu vorbești calm cu oamenii, daca nu empatizezi atunci când e cazul, dacă nu știi să asculți, dacă nu cunoști legislație, NU O SĂ PRIMIȚI RESPECT.

Dragile mele colege! Suntem cu toții polițiști! Noi ne-am ales asta. Nu ne-a forțat nimeni. Hai să arătăm ca niște polițiști, nu ca la club. Sunteți frumoase în uniforme, prindeți-vă părul cât mai strâns, folosiți o uniformă adecvată serviciului, un machiaj discret și o manichiură care să vă permită să vă faceți treaba cu brio. Puneți pe centură ABSOLUT TOT CEEA CE AVEȚI ÎN DOTARE. Cu tocuri de 15 cm. mergeți cu iubitul la club, nu la muncă. Nici nu știți în ce pericol vă puneți pe voi și colegii voștri, purtând părul despletit sau cu o astfel de încălțăminte. Pantalonii, tricourile și cămășile „slim fit” nu vă ajută la imagine, din contră, credeți-mă!

Dragii mei colegi! Tot ce am scris mai sus e valabil și pentru voi. Dacă aveți mușchi, foarte bine! Ies în evidență și fără tricourile sau cămășile care stau să se rupă pe voi. Pantalonii ăia din care abia vă scoateți picioarele acasă sunt și foarte incomozi și nici nu vă permit să vă faceți treaba. Oricât de violent ar fi un individ, dacă tu arăți impecabil, îngrijit, cu tot ce trebuie la tine, calm, dar ferm, acel individ va fi descurajat în 90% din cazuri să se gândească măcar să ridice mâna la voi. Știu, e vară, e cald, dar așa cum am mai spus, decât să miroși a mort,mai bine miroși a puțină transpirație”, se arată pe pagina de Facebook „Polițiștii au umor”.