Eleva din Negreni cu media 10 la BAC, surprize din partea deputatului Iancu

961

Una dintre cele două medii de 10 obținute în județul Olt la examenul de Bacalaureat reprezintă performanța unei eleve din satul Negreni ce aparține de orașul Scornicești. Absolventa Anamaria Niculae a primit vizita deputatului de Olt Marius Iancu, parlamentarul dorind să o recompenseze pentru reușită.

Arătându-și sprijinul pentru tinerii de viitor ai județului, deputatul PSD de Olt Marius Iancu a vizitat-o pe absolventa Liceului Tehnologic Constantin Brâncoveanu Scornicești care a obâinut una dintre cele două performanțe din județ de 10 pe linie la Bacalaureat. Parlamentarul i-a oferit o recompensă și a încurajat-o să-și urmeze visul de a deveni economist.

,,A avut un prim obiectiv – media 10 la examenul de Bacalaureat și l-a îndeplinit!

Anamaria Niculae este o tânără ambițioasă și inteligentă care ne-a demonstrat că, dacă înveți în fiecare zi, poți să fii cel mai bun absolvent de liceu din județul Olt!

Am felicitat-o pe Anamaria, îi felicit și pe părinții ei și îi urez mult succes ca studentă și ca viitor economist!

Și în toamnă, o aștept alături de familia și prietenii ei din Scornicești în vizită, la Palatul Parlamentului!”, a transmis deputatul Iancu.

Anamaria Niculae a absolvit  profilul Tehnician în activități economice cu note de zece la BAC atât la probele de competențe, cât și la cele scrise la limba română, matematică și geografie.