Femeie ucisă în bătaie de iubitul aflat în arest la domiciliu

2312

O femeie a fost omorâtă în bătaie de concubinul său aflat în arest la domiciliu. Bărbatul fusese prins băut la volan și plasat în arest. Cei care și-au dat seama că victima a murit în urma loviturilor aplicate au fost cei de la Institutul de Medicină Legală, care au efectuat necropsia. Medicii au anunțat poliția.

Un ieșean de 56 de ani și-a ucis iubita de 51 de ani după ce a bătut-o cu sălbăticie în urma unui conflict aprins. Bărbatul era arestat la domiciliu după ce a fost prins băut la volan de polițiști.

Medicii care au anunțat poliția au descoperit motivul decesului la efectuarea necropsiei.

„Iniţial s-a înregistrat un dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, pe moarte suspectă. În urma efectuării necropsiei s-a constatat că leziunile s-au datorat unor loviri active, fiind vorba de implicarea factorului uman, dosarul a fost declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, pentru efectuarea anchetei pe infracţiunea de omor.S-a stabilit că într-adevăr victima a fost agresată de concubin, de acest inculpat, pentru care s-a formulat o propunere de arestare preventivă. Inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Inculpatul se afla în arest la domiciliu în momentul săvârşirii infracţiunii de omor. Inculpatul a fost cercetat într-o altă cauză, înregistrată şi aflată în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu privire la o infracţiune la regimul rutier”, a declarat Apostol Mihaela, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.