Bărbat din Caracal, tatăl unei copile de 11 ani, APEL în lupta cu cancerul

4441
foto: Facebook

Depistat cu cancer testicular cu metastază pulmonară și ganglionară, un caracalean de 42 de ani, tatăl unei fetițe de 11 ani, face apel la semeni pentru a-l ajuta în lupta cu boala nemiloasă. Suma inițială de care are nevoie pentru investigații la o clinică în Turcia este de 7000 de euro.

Apelând la solidaritate umană și compasiune, un bărbat din Caracal își pune viața în mâna semenilor și face un apel disperat privind ajutorul financiar necesar pentru a merge la o clinică în Turcia. Sorin Stancu, de 42 de ani, și-a împărtășit povestea pe o rețea de socializare, în speranța că oa\meni cu suflet îi vor da o șansă să lupte cu boala nemiloasă: cancerul.

,,Numele meu este Stancu Sorin, am 43 de ani, sunt căsătorit și împreună cu soția mea avem o fetiță de 11 ani care imi aduce cea mai mare fericire din viață.

Din nefericire pentru mine, anul trecut am avut o perioada cand nu m-am simțit bine, dureri la mijloc crezand ca sunt din cauza aerului conditionat de la automobilul de serviciu, dupa o perioada durerile au devenit mai puternice si am hotărât sa fac o serie de analize si prin rezultatul lor am fost diagnosticat cu cancer testicular având metastaza pulmonară si ganglionara. Am început tratamentul cu chimioterapie si in urma acestuia au fost rezultate bune, in luna aprilie 2021 am fost supus intervenției chirurgicale pentru extragerea tumorii iar in urma operației totul a luat o întorsătură negativa iar marcării tumorali au crescut exagerat. In momentul de fata tratamentul de chimioterapie a fost întrerupt din aceasta cauză.

Pe baza dosarului medical am trimis la o clinica din Turcia toate analizele si investigațiile mele pana in prezent pentru a vedea si opinia lor, in urma analizării dosarului de catre acestea am primit răspuns ca trebuie sa urmez o serie de analize la aceasta clinica iar in urma rezultatelor se stabilește tratamentul de IMUNOTERAPIE sau transplant de celule STEM. Pentru a merge mai departe am nevoie de ajutorul vostru deoarece costul acestor investigații este de aproximativ 7000 de euro.

Împărtășesc cu voi povestea mea in speranta ca veți fi solidari si ma puteți ajuta sa trec cu bine peste aceasta perioada nefericita din viata mea si a familiei mele. Vă multumesc din suflet! “, povestește bărbatul.

Sorin a postat pentru veridicitatea celor relatate o serie de documente medicale de la spitale din țară cu diagnisticul, cât și de la clinica din Turcia, cu investigațiile necesare și costul acestora.

Cei care doresc să-i vină în ajutor, pot dona orice sumă  în conturile:

STANCU SORIN – cont lei: RO84 RZBR 0000 0600 0920 3017

STANCU MARIA – cont lei: RO92INGB0000999910732014