Eleva din satul Negreni cu media 10 la BAC, premiată de primărie

2755
foto: Facebook

Una dintre cele două medii de 10 obținute în județul Olt la examenul de Bacalaureat reprezintă performanța unei eleve din satul Negreni ce aparține de orașul Scornicești. Primarul Daniel Tudor a anunțat că administrația  va premia această performanță.

Liceul Tehnologic Constantin Brâncoveanu Scornicești se poate mândri anul acesta cu o promovabilitate de 58,67% (44 promovați din 75 prezenți la examen), ce îl situează la nivel județean pe locul 12 din cele 29 de licee. Însă cea mai înaltă performanță este obținerea a uneia din cele două medii de zece din județ. Aceasta aparține elevei Anamaria Niculae, ce a absolvit  profilul Tehnician în activități economice cu note de zece la BAC atât la probele de competențe, cât și la cele scrise la limba română, matematică și geografie.

Rezultatul va fi premiat de către primărie . ,, Astăzi, cu mare bucurie, am fost informat că în urma Bacalaureatului de anul acesta, sesiunea de vară – 2021, doi elevi din județul Olt au reușit să obțină media 10, unul dintre ei fiind o tânără de excepție din localitatea Negreni – Anamaria Niculae, absolventă a Liceului Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” din Scornicești. Personal, sunt mândru de lucrul acesta și sper că succesul tinerei noastre va reprezenta o sursă de motivație și pentru ceilalți colegi aflați în anii terminali. Astfel de rezultate sunt de apreciat, meritând toată atenția și prețuirea noastră. Desigur, ca și în anii trecuți, în urma unei hotărâri de consiliu local ce urmează a fi luate, performanța Anamariei nu va rămâne nepremiată, tot așa cum le vor fi oferite premii și celorlalți elevi de ispravă din Scornicești care, deși nu au avut punctajul maxim, au obținut rezultate foarte bune la Bacalaureat sau Evaluarea Națională. Felicitări tuturor și mult succes pe viitor!!!,, a anunțat Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești.