Grădinița ,,Spiru Vergulescu” Slatina, transformată în unitate cu program PRELUNGIT. Se angajează îngrijitoare

633

Slatina va avea, începând cu anul școlar 2021- 2022, o nouă grădiniță cu program prelungit. GPN „Spiru Vergulescu” va fi transformată în GPP, în acest sens în această perioadă fiind angajate îngrijitoare copii.

Grădinița cu Program Normal „Spiru Vergulescu” Slatina, ce funcționează pe str. Zmerei, nr.7, bl/24, va fi transformată din noul an școlar în grădiniță cu program prelungit. În acest sens, a fost dată deja pe 14 iunie hotărârea Inspectoratului Școlar Județean Olt, iar Grădinița cu Program Prelungit  ”Ion Creangă”, în subordinea căreia funcționează, a înaintat o adresă Primăriei Slatina în vederea modificării rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de stat și particular pentru anul școlar 2021 – 2022.

Pentru asigurarea personalului necesar la noul GPP, Grădinița „Creangă” a scos la concurs patru posturi de îngrijitoare copii, recrutarea fiind făcută din rândul candidaților cu studii liceale, recomandare de la locul de muncă, curs noțiuni fundamentale de igienă, nefiind necesară vechime în muncă. Concursul se va organiza pe 22 iulie proba scrisă și 23 iulie proba interviu.