FOTO/ Investiție pentru copii în cartierul caracalean Bold, inaugurată inedit

210

Administrația caracaleană a inaugurat un nou loc destinat copiilor și tinerilor din municipiu, de data aceasta beneficiari fiind cei din cartierul mărginaș Bold. Aceștia au parte de un loc de joacă modern, căruia i se adaugă un teren de tenis/ volei/ fotbal-tenis. Totodată, de acum înainte cartierul va fi reprezentat de un monument personalizat.

Înconjurat de generația tânără din cartierul Bold, primarul municipiului Caracal Ion Marian Doldurea a inaugurat un spațiu de joacă modern. Deschiderea investiției ce aduce bucurie copiilor și tinerilor s-a făcut în cadru festiv, de la care n-au lipsit îndrăgitele mascote.

,, Este al doilea spațiu de joacă amenajat anul acesta de Primărie, după cel din Piața Victoriei.  Cu această ocazie a fost dezvelit un monument dedicat cartierului, construit dupa numele acestuia, în forma unui „bold”. Pe soclu sunt inscripționate  toate poreclele familiilor din cartier.”, a anunțat Primăria Caracal.

De la inaugurare nu au lipsit muzica pentru copii, mascotele reprezentând personaje îndrăgite de desene animate, baloane colorate, baloane de săpun, răcoritoare și dulciuri.

https://fb.watch/6scVUwUvRY/