VIDEO/ Bărbat înarmat cu două topoare, reținut de polițiști după ce și-a amenințat soția

139

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost reținut de polițiști după ce și-a amenințat soția în miez de noapte și a continuat să facă scandal cu oamenii legii. Echipajul de jandarmi sosit la intervenție au scos imediat spray-ul paralizant și au reușit sa-l imobilizeze pe agresor.

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Bârlad a fost reținut de polițiști după ce și-a amenințat soția în vârstă de 44 de ani cu două topoare.

La sosirea echipajelor bărbatul a continuat scandalul, fiind înarmat cu cele două obiecte ascuțite și într-un final imobilizat și transportat la spital pentru evaluare.

„La fața locului s-a deplasat o patrulă pentru a interveni, bărbatul fiind găsit în fața blocului unde locuiește, având în mâini două securi, tulburând astfel ordinea și liniștea publică. Împreună cu o echipă de jandarmi, bărbatul a fost imobilizat și transportat la o unitate medicală pentru evaluare. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și a fost emis ordin de protecție provizoriu”, a precizat Silvia Manta, purtător de cuvânt la IPJ Vaslui.

Cercetările continuă în acest caz.