Moarte suspectă: O profesoară și fiul ei, găsiti morți în casă

1350

O mamă și fiul său au fost găsiți fără suflare în această dimineață, în locuința lor . Tânărul de 18 ani a fost descoperit în camera lui spânzurat, iar mama sa căzută pe podea. Alarma la 112 a fost dată de către o prietenă de familie, trimisă de soțul femeii care era îngrijorat că aceasta nu ii mai răspundea la telefon.

O profesoară de fizică în vârstă de 48 de ani și fiul său de 18 ani au fost găsiți decedați în această dimineață în apartamentul lor din Constanța.

Radu, tânărul de 18 ani, urma să susțină examenul de bacalaureat.

Apelul la 112 a venit în această dimineață, autoritățile fiind sesizate de către o prietenă de-a familiei, trimisă de soțul femeii care lucra la București, că cei doi nu au mai fost văzuți de joi seară și nu răspund la telefon și nici la ușă.

Soțul profesoarei a fost primul care s-a alertat văzând că aceasta nu a răspuns joi seară la apel și nici în această dimineață.

Autoritățile care s-au deplasat la fața locului l-au găsit pe tânăr spânzurat, iar pe mama lui întinsă pe jos, în dormitor.

 „În cursul zilei de astăzi, polițiștii Secției 2 au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la ușă și nici la telefon.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.

În interiorul locuinței au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, și o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanța”, a informat IPJ.

Se presupune că femeia ar fi făcut infarct, iar fiul ei, în stare de șoc, a decis să-și pună capăt zilelor, spânzurându-se în grinda de la intrare.

Familia a mai trecut printr-o tragedie, în urmă cu câteva luni, mai exact pe 21 aprilie, atunci când mama profesoarei a decedat.