O persoană a decedat și alta a fost rănită după ce mașina în care se aflau a explodat lângă o benzinărie

530

O mașină a explodat în această după-amiază în Capitală, lângă o benzinărie. Două persoane se aflau în mașină, iar una dintre ele a decedat. Explozia a avut loc din cauza unei butelii aflate în mașină.

O butelie aflată într-o mașină care staționa pe o stradă din Capitală  a explodat în această după-amiază. Două persoane se aflau în autovehicul în momentul deflagrației.

În urma exploziei, doi tineri de 26 și 27 de ani au fost răniți grav, iar unul dintre ei a fost declarat decedat după ce a fost găsit în stare de inconștiență și resuscitat zeci de minute. Cel de-al doilea a fost transportat la spital, în stare stabilă.

Astăzi, prin apel 112, o persoană a sesizat că de la un auto staționat s-a auzit un zgomot foarte puternic, ca o explozie. La fața locului, o adresă din sectorul 6, s-au deplasat, de urgență, polițiști și echipaje de prim ajutor. Din primele date se conturează ipoteza că o butelie aflată în autoturism a făcut explozie. O persoană este în stare de șoc, iar o alta primește îngrijiri medicale”, potrivit ISU.

Explozia a avut efect local și nu s-a extins la benzinăria din apropiere.