Liberalii, lăsați în soarele ARZĂTOR aproape 3 ORE de către Orban

918

Liberalii olteni s-au copt la propriu în așteptarea președintelui Ludovic Orban. Pe un soare arzător, sub Cod Portocaliu de caniculă, la Deveselu încă se așteaptă sosirea șefului.

Duminică, la Deveselu, sunt alegeri parțiale pentru primar, localitatea ce găzduiește scutul american anti-rachetă fiind singura din județ în care este organizat scrutin, după ce edilul ales toamna trecută decedase în campania electorală. Pentru a-și susține candidatul, liberalii de la centru au făcut potecă în comuna olteană, azi fiind anunțată vizita președintelui Ludovid Orban.

Strânși cuminți la apelul partidului, liberalii olteni au avut însă de înfruntat canicula, județul Olt fiind plasat azi sub Cod Portocaliu. Astfel, ei au fost lăsați să să fiarbă sub soarele dogoritor, chiar la ora prânzului, timp de circa 3 ore, Orban întârziind să-și facă apariția.

Săptămâna trecută, la Deveselu a fost premierul Florin Câțu să-l sprijine pe candidatul Marius Aliman la fotoliul de primar, în week-end a trecut pe acolo Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii în primul guvern liberal. Trebuie precizat că Florin Cîțu și Ludovic Orban sunt și ei în campanie electorală internă, ambii anunțându-și candidatura pentru funcția de președinte al PNL. Organizația de la Olt și-a anunțat, încă de la începutul anului, susținerea pentru actualul președinte care, iată, îi tratează cu puțin respect.