Elevă de clasa a VIII-a, aflată aproape în comă alcoolică, închisă în sala de sport de către un profesor. Colegii au batjocorit-o distribuind poze cu ea în ipostaze indecente

1171

O elevă de 15 ani de la o școală din Ciolpani a fost găsită de un profesor aproape în comă alcoolică și închisă în sala de sport. Minora ar fi consumat alcool în unitatea de învățământ împreună cu colegii care au distribuit ulterior poze cu ea în ipostaze indecente. Poliţia Ilfov, care a deschis o anchetă, a anunțat miercuri că a decis să trimită dosarul Tribunalului, cu propunere de declinare a competenţei către DIICOT.

O copilă de clasa a VIII-a de la o școală din Ciolpani, care a consumat băuturi alcoolice împreună cu colegii, a fost găsită în prag de comă alcoolică de către un profesor și închisă de acesta în sala de sport. De asemenea, colegii fetei au distribuit poze cu minora în ipostaze indecente.

Polițiștii din Snagov au deschis un dosar penal pentru pentru infracțiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj, abuz în serviciu, acces ilegal la un sistem informatic şi lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, în baza unei sesizări făcute pe data de 11 iunie de membri ai Consiliului de Administraţie al școlii și de către şi mai mulţi preşedinţi de clasă.

Totodată, Poliția Snagov a extins cercetările cu privire la alte trei infracţiuni – pornografie infantilă, omisiunea sesizării şi act sexual cu un minor.

„Având în vedere cele de mai sus, la data de 23 iunie a.c., dosarul de urmărire penală a fost înaintat Tribunalului Ilfov cu propunere de declinare a competenţei către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism”, a precizat Poliția Ilfov.

Mai mult, părinții altor copii au găsit în telefoanele acestora imagini indecente cu adolescenta.

Unul dintre părinți a afirmat că mai mulți copii au spus că ar fi găsit prezervative în toaleta școlii.

Inspectoratul Școlar Ilfov a primit mai multe plângeri din partea părinților.

Dosarul de urmărire penală a fost înaintat Tribunalului Ilfov cu propunere de declinare către DIICOT.