CNA va avea un nou președinte: Cristina Pocora, aleasă pentru funcție

71

Consiliului Național al Audiovizualului a ales-o pe Cristina Pocora, membru al CNA din partea PNL în funcția de președinte al instituției. Aceasta a fost singurul candidat pentru post și va deveni a treia femeie care vine în fruntea instituției.  Alegerile au fost făcute astăzi în cadrul ședinței CNA.

Cristina Pocora, fost deputat al PNL, este noul preşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului, iar Nicolaie Bălaşa a rămas vicepreşedinte. Alegerile au avut loc în cadrul şedinţei CNA de miercuri, iar votul a fost în unanimitate.

Cristina Pocora are 42 de ani, este licențiată a Facultății de Științe Politice (SNSPA) și a unui master în comunicare politică în cadrul aceleași universități și este membru al CNA din anul 2018. Aceasta a fost deputat de Ialomița, din partea PNL, având două mandate și a urmat să devină consilier parlamentar în perioada 2017-2018.

De asemenea, Pocora a mai ocupat funcții precum Consilier Cabinet Ministru în Departamentul pentru Relația cu Parlamentul (2005-2006) și Secretar de Stat în Departamentul pentru Relația cu Parlamentul (2006-2008).

Aleasa CNA a fost singurul candidat pentru postul de președinte al CNA și va deveni a treia femeie care va conduce instituția.