Patronul unui magazin din Piața Zahana a murit chiar în incinta societății comerciale

14543
Sursa foto: Facebook

Un bărbat de 65 de ani, patron al unui magazin din Piața Zahana, a decedat,în această dimineață,  în incinta societății comerciale. Acesta a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitat timp de mai bine de o oră, dar fără rezultat. Echipajele medicale ajunse la fața locului au declarat decesul.

Patronul unui magazin din Piața Zahana a decedat în această dimineață, chiar în spațiul comercial pe care îl deținea. În vârstă de 65 de ani, acesta a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat. La fața locului s-au deplasat două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, un echipaj SMURD și mai multe echipaje de poliție. Medicii l-au resuscitat mai bine de o oră, dar fără rezultat.

Echipajul SMURD a găsit pacientul inconștient, în stop cardio-respirator, fiind începute imediat manevrele de resuscitare. A fost executat masaj cardiac aproximativ 70 de minute, fără rezultat favorabil, pacientul fiind declarat decedat de echipajul SAJ sosit în sprijin”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un bărbat de 65 de ani, a decedat în incinta Pieţei Zahana. În prezent se efectuează cercetări pentru a se stabili situaţia de fapt, urmând a fi dispuse măsurile legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.