VIDEO-FOTO/ Accident cu victime MULTIPLE între Slatina și Valea Mare. Trafic BLOCAT

2077

Traficul este blocat complet între Slatina și Valea Mare, în urma unui accident rutier, în care au fost implicate două un autoturisme și un camion, în care se aflau nouă persoane.

Un accident rutier soldat cu mai multe victime s-a petrecut azi, ora 15.00, pe DN 65- E 574 între Slatina și Valea Mare.,,În eveniment au fost implicate 3 autoturisme, mai multe persoane având nevoie de îngrijiri medicale. în acest moment traficul este blocat complet.,, anunță IPJ Olt.

La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare.

,,În accident au fost implicate două un autoturisme și un camion, în care se aflau nouă persoane, printre care și două minore. La fața locului au acționat și trei echipaje SAJ și echipajul SMURD Scornicești, care se întorcea spre bază. La UPU Slatina au fost transportate patru persoane. O minoră, în vârstă de șase ani, conștientă, necooperantă, cu hematom frontal. O minoră, de un an și șapte luni, fără urme vizibile de traumă. O femeie, în vârstă de 28 de ani, conștientă, politraumatizată prin accident rutier și un bărbat, în vârstă de 30 de ani, conștient, cu traumatism cervical, traumatism cranio-cerebral și excoriații la membrul superior stâng.,, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.