FOTO& VIDEO Accident cu victime multiple. Trafic întrerupt

4723

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că două autoturisme au fost implicate într-o coliziune, pe DN 54A, la ieșirea din localitatea Corabia, județul Olt, către Bechet, rezultând rănirea a patru persoane. Victimele sunt asistate medical la fața locului. Circulația este oprită pentru aproximativ 40 de minute în vederea efectuării cercetărilor la locul producerii accidentului.

,,Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat în această dimineață cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 54A, pe raza orașului Corabia. În eveniment au fost implicate două autoturisme. În urma coliziunii, patru persoane, toate din aceeași mașină au necesitat îngrijiri medicale. Unul dintre conducătorii auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului, iar cel de-al doilea nu a putut fi testat.”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Potrivit unor surse, unul dintre șoferi se află în stop cardio-respirator și este resuscitat. ISU Olt confirmă informația. Printre cele patru persoane rănite, asistate de echipajele medicale sosite la fața locului, se află și doi minori.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.