DRAMĂ pe o șosea din CORABIA: un bărbat mort și o copilă în comă

12609

Urmări dramatice ale accidentului din această dimineață din zona Corabia. Toți cei patru ocupanți ai unei mașini implicate în evenimentul rutier se zbat între viață și moarte. Șoferul, un corăbian, este resuscitat de medici după ce a fost găsit în stop cardio-respirator, iar unul dintre cei doi minori din autoturism, o fetiță de nouă ani este în comă. Medicii au solicitat elicopterul pentru a o transporta la spitalul din Craiova. Pentru ambii, prognosticul medical este rezervat.

În jurul orei 8,20 pe DN54, la ieșirea din orașul Corabia, a avut loc un accident rutier deosebit de grav, între două autoturisme. În cele două mașini se aflau cinci persoane. Într-un autoturism erau patru persoane, iar în cealaltă doar șoferul. Mașina cu cele patru persoane care ieșea de pe un drum lăturalnic fără să se asigure a fost lovită în plin de o alta intrată în depășire.

Șoferul mașinii lovită în plin care s-a aflat în stop cardio-respirator și a fost resuscitat a fost declarat mort, iar o fetiță, de nouă ani, este în comă. Cadrele medicale au solicitat elicopterull pentru a o transporta la UPU Craiova. În autoturism se mai aflau un băiat de 11 ani, fratele fetiței care a fost transportat la Spitalul Corabia și mama minorilor, în vârstă de 32 de ani și ea transportată tot la Spitalul Corabia.

Șoferul celuilalt autoturism, în vârstă de 57 de ani, a fost asistat la locul evenimentului și a refuzat transportul la spital.

Bărbatul decedat avea 25 de ani, și nu era tatăl copiilor, ci o rudă.