VIDEO/ De-a râsul-plânsul: Polițiști locali, umiliți și loviți, în plină stradă de un tânăr teribilist: „Pac, pac, pac și am plecat”

1886

Polițiști de la Locală au ieșit destul de șifonați în urma unei intervenții la care au fost solicitați. Evenimentul s-a petrecut în plină zi, într-o zonă comercială din Galați cand un tânăr a sesizat printr-un apel la 112 că a fost agresat de câțiva tineri ce s-ar afla sub influența drogurilor. Ajunși la fața locului, autoritățile locale au fost lovite, scuipate și umilite de un bărbat care ar fi trebuit să stea în izolare. Într-un final, agresorii au fost duși la sectia de poliție și amendați.

În orașul „minune”, Galați un nou incident a stârnit atenția în mod negativ asupra „autorității” pe care ar trebui să o aibă oamenii legii. Evenimentul de-a râsul-plânsul s-a petrecut în cursul zilei de ieri, în plină zi când un echipaj al Poliției Locale a ajuns la locul unde au fost solicitați de către un tânăr ce ar fi fost agresat de câțiva tineri teribiliști.

Autoritățile nu doar că nu au reușit imobilizarea unuia dintre tineri, dar părea că le-ar fi și frică de el. În timp ce bărbatul făcea spectacol în văzul lumii și îi lovea și scuipa pe polițiști, aceștia doar se fereau de el. Pe lângă faptul că ar fi trebuit să stea în izolare deoarece era recent întors din Belgia, scandalagiul, sătul de „taină” cu organele legii reușește să scape cu lejeritate de compania celor doi.

În cele din urmă, teribilistul a fost prins și imobilizat chiar de polițiștii umiliți. Între timp, la fața locului reușesc să ajungă și ajutoarele care inițial gresesc direcția și fac stânga-n-prejur spre adresa corectă. Drumul lor a fost unul cu peripeții, pe drum pierzându-si pe rând, fiecare câte un accesoriu din dotare.

Într-un final, după sosirea mascaților trei indivizi au fost reținuți și amendați, iar doi dintre ei internați la Spitalul de Psihiatrie.