Senatorul Voiculescu, participant la manifestarea de la Colonești dedicată Zilei Eroilor

783

În zi de mare sărbătoare creștină, azi au fost comemorați și eroii neamului. O manifestare deosebită a fost organizată în comuna olteană Colonești. La ceremonie a participat și senatorul de Olt Liviu Voiculescu, secretarul Comisiei parlamentare speciale pentru controlul activităţii Serviciului de Informaţii Externe, membru în Comisia de apărare, siguranță și ordine publică a Partidului Național Liberal și președinte PNL Olt.

Azi, la Colonești, a fost organizată de Ziua Eroilor o ceremonie specială. Un survol aerian cu aeronave F 16 asigurat de piloții Bazei 86 Aeriene Borcea a avut loc deasupra monumentului Eroilor Aviatori. Printre participanții la manifestare s-a numărat și senatorul de Olt Liviu Voiculescu.

“Eroii nu mor când sunt băgați în mormânt, mor când sunt dați uitării. Am răspuns invitației primarului comunei Colonești, Nicolae Stan, de a participa la manifestările solemne prilejuite de Ziua Eroilor și Înălțarea Domnului. Am asistat deasemenea la un survol aerian la verticala Monumentului Eroilor Aviatori “ Trepte sore Cer” efectuat cu aeronave Hercules, Spartan și F16 de la Baza 86 Aeriană Borcea,, a transmis parlamentarul.