Primar acuzat că a violat o minoră. Poliția a descins la sediul Primăriei, la locuința acestuia și a altor 4 persoane

1753

Mai multe percheziții au avut loc, astăzi, la sediul Primăriei Ștefăneștii de Jos, la locuința edilului și a altor patru persoane într-un dosar în care vizează mai multe infracțiuni din 2018, inclusiv violarea unei minore și alte fapte grave. În urma descinderilor au fost aduse la audieri patru persoane dar și edilul. În urma violului fetița ar fi rămas însărcinată.

Edilul comunei Stefăneștii de Jos, alături de alte patru persoane este acuzat de viol și act sexual cu un minor și alte fapte grave. Polițiștii au descins în această dimineață la sediul primăriei dar și la locuința acestuia și a celorlalte persoane implicate în dosar.

Se pare că faptele s-ar fi petrecut în anii 2018-2019, când primarul ar fi violat o minoră în vârstă de doar 13 ani la vremea aceea. Fetița s-ar fi cunoscut cu acesta la o petrecere și de atunci au început abuzurile.

În urma perchezițiilor la locuințele celor implicați în dosar s-au ridicat mai multe dovezi, înscrisuri și mijloace de stocare electronice.

În urma violului, fetița care avea vârsta de 13 ani în momentul producerii infracțiunii a rămas însărcinată, având în acest moment un copil de aproximativ 2 ani.

Cinci persoane au fost duse la audieri, patru dintre ele, printre care și primarul, fiind acuzate de viol și act sexual cu un minor, iar cea de-a cincea persoană este acuzată de șantaj și influențarea declarațiilor.