Deputatul Iancu: “Bătrâneți liniștite” este o expresie care nu se potrivește deloc situației actuale

175

,,Românii, copii, salariați sau pensionari sunt pentru Guvernul PNL-USR, carne de tun pentru negocierile de la Bruxelles”, acuză deputatul Marius Iancu. Într-o postare pe pagina de socializare, parlamentarul social-democrat le transmite guvernanților să lase în pace vârstnicii României.

Seniorii țării trăiesc vremuri grele, sub guvernare liberală, acuză deputatul de Olt Marius Iancu. Acesta arată că pe lângă înghețarea pensiilor și scumpirea medicamentelor și alimentelor, vestea creșterii vârstei de pensionare arată cât de lipsiți de compasiune și respect sunt ,,Cîțu și ai lui”.

,,”Bătrâneți linistite” este o expresie care nu se potrivește deloc situației actuale din România.

În loc să fie ajutați sau, pur și simplu, să fie lăsați în pace, pensionarii din România sunt asaltați de știri în care Cîțu și ai lui anunță PRĂPĂDUL.

Nu numai că le-au înghețat pensiile și le-au scumpit medicamentele și alimentele, dar acum Raluca Turcan îi amenință că ” puterea de cumpărare va scădea în cinci ani, încât cu o pensie de 1500 de lei se va cumpăra ce se cumpără acum cu 500 lei”.

Deci, în viziunea Guvernului PNL-USR, și peste 5 ani vor mai exista pensii de 1500 lei și culmea, ele nu vor mai avea nicio valoare.

Făcând asemenea declarații, acești indivizi nu se gândesc că pun în pericol sânatatea și viața a PESTE 5 MILIOANE de ROMÂNI!

Mai mult, Cîțu are un mesaj la fel de cinic și pentru cei care vor ieși la pensie peste 15 ani – ei nu vor mai primi pensie, deși au cotizat 30-35 de ani.

În cazul în care mai apucă sa mai ceară pensie, după ce împlinesc 70 de ani…

Pentru Cîțu și ai lui NU există RESPONSABILITATE, GRIJĂ, COMPASIUNE sau RESPECT pentru cei care au muncit o viață în această țară.

Românii, copii, salariați sau pensionari sunt pentru Guvernul PNL-USR, carne de tun pentru negocierile de la Bruxelles.

În lipsa unei viziuni de dezvoltare pe termen lung și a interesului național, Cîțu, Ghinea, Barna și Turcan “vând” alocațiile copiilor, pensiile vârstnicilor și viața românilor!”, acuză deputatul Iancu.