Accident soldat cu 2 morți și 5 copii răniți. Un microbuz ce transporta elevi a fost implicat în incident

8297

Un microbuz de transporta copiii la școală a fost implicat în această dimineață, într-un accident grav în Aninoasa. Șoferul și un adult au murit, iar alți cinci minori sunt răniți ușor. În total, nouă copii au ajuns la spital și se află în stare bună.

Șoferul unui microbuz ce transporta elevii către școală și un alt adult au decedat în urma unui accident produs astăzi dimineață, în Aninoasa și alți nouă minori au ajuns la spital.  Din cei nouă elevi transportați la unitatea medicală, cinci dintre aceștia sunt răniți ușor dar se află în stare bună.

Din primele informații se pare că șoferul microbuzului nu s-a asigurat la ieșirea în DN 71, s-a ciocnit cu un autoturism, iar microbuzul s-a răsturnat.

În microbuz se aflau în total nouă copii. Toți au ajuns la spital, șase dintre aceştia fiind duşi cu ambulanţe, iar trei cu alte mijloace de transport, informează ISU Dâmboviţa.

“Asigurare zonă accident în Aninoasa, între un autoturism şi un microbuz. Intervin Detaşamentul Târgovişte cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD, iar de la Detaşamentul Pucioasa un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD”, informează ISU Dâmboviţa.
Accidentul a avut loc la intrarea în Aninoasa dinspre Pucioasa, iar traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe străzi din localitate.

La fața locului, echipajele de pompieri au constatat că persoanele încarcerate erau decedate, iar cei 9 copii erau deja evacuați din autovehicul.