VIDEO/ Șeful Gărzii Naționale de Mediu, în control în Olt, făcut vagabond de un patron din Slatina

5942

Ajuns în control la Slatina, șeful Gărzii de Mediu Olt a intrat în conflict cu patronul unei societăți din municipiu, în curtea căruia comisarii de mediu au intrat din greșeală, controlul vizând societatea aflată gard în gard cu aceasta.  Patronul slătinean l-a dat afară din curtea societății pe Octavian Berceanu și l-a numit vagabond. Mai mult, acesta a filmat și transmis live pe facebook întâmplarea, plângându-se că este abuzat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video: Facebook Casa Oltenească Slatina 

„Au venit şi fac abuz cu noi. Cică Garda de Mediu. Nişte vagabonzi de la Bucureşti care au plecat de acasă. (…) Numai abuzuri sunt aici, că au venit că ei căutau fum, n-au mai zis nimic când am intrat în ei“, comentează un patron slătinean, în timp ce filmează și transmite azi, live pe facebook, intervenția comisarilor de mediu în capitala Oltului, în frunte cu șeful Gărzii Naționale.

Octavian Berceanu a sosit în Slatina în control la centrele de colectare a deșeurilor feroase și topitorii și, din greșeală se pare, a intrat în curtea unei societăți de pe strada Constructorului, vizată de control fiind societatea vecină.

„Noi aveam treabă fix cu nişte emisii de substanţe, fum. Le-am văzut ca orice cetăţean, din drum, şi am acţionat, era normal, sunt şeful Gărzii de Mediu, a trebuit să văd de unde e şi am chemat corpul de control. Doar că domnul era foarte agitat, probabil avea ceva probleme cu marfa pe care o încărca (n. red. – în curtea respectivă în care comisarii au ajuns din greşeală în acel moment era încărcat un camion cu deşeuri feroase şi neferoase), el are şi antecedente, n-avea, încă o dată, nicio legătură cu compania respectivă, aşa am înţeles din documente“, a declarat Berceanu pentru Adevărul.