O tânără din Giuvărăști “rupe” topurile cu ritmuri orientale

5943

Sub pseudonimul Anisha, o tânără din comuna olteană Giuvărăști a urcat în topuri cu o melodie de inspirație bollywoodiană, o producție Costi Ioniță. Aceasta nu este prima colaborare a tinerei cu artiști celebri. Alexandra este cunoscută și ca interpretă de muzică populară.

A câștigat până acum numeroase trofee la concursuri și festivaluri de folclor -voce și vioară, însă o colaborare cu Costi Ioniță a făcut-o celebră peste noapte. Sub pseudonimul Anisha, Alexandra Andrei a scos alături de Costi, Baboiash, Jean de la Craiova , Adi de la Vâlcea  și Nicu Paleru piesa ,,O mie de nopți”, ce a urcat repede în top-uri și a contorizat 1,3 milioane de vizualizări pe YouTube. Alexandra nu este la prima colaborare cu Costi Ioniță, în decembrie fiind inclusă într-un proiect de colinde, alături de Mihai Trăistariu și Culiță Sterp.

 

Și în muzica populară Alexandra a reușit să scoată propriile piese, alături de Taraful Mugurel Chișinău și să filmeze primele videoclipuri. De la statutul de concurent la festivaluri, acum a trecut la cel de invitat, fiind totodată prezentă și pe micile ecrane la posturile de folclor.