Șantiere deschise de CAO în opt localități din județ pentru modernizarea rețelelor de apă și canalizare

3166

Compania de Apă Olt a deschis noi șantiere, în cadrul proiectului cu finanțare europeană. Se lucrează pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare în Slatina, Piatra Olt, Găneasa, Drăgănești-Olt și Vișina și vor începe lucrările în Șerbănești, Crâmpoia și Scornicești.

Cu fonduri europene nerambursabile, Compania de Apă Olt implementează Proiectul Regional ,,Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”, în valoare totală de 241.076.986 euro, ce prevede continuarea dezvoltării infrastructurii de apă și apă uzată, prin creșterea gradului de colectare și tratare a apelor uzate, respectiv prin creșterea gradului de asigurare a alimentării cu apă potabilă a populației în 25 de localități: Slatina, Caracal, Balș, Corabia, Drăgănești-Olt, Dăneasa, Scornicești, Potcoava, Piatra-Olt, Găneasa, Gostavățu, Băbiciu, Scărișoara, Dobrosloveni, Fărcașele, Izbiceni, Giuvărăști, Tia-Mare, Rusănești, Serbănești, Crîmpoia, Vișina, Bălteni, Perieți, Schitu.

În prezent, sunt deschise șantiere în cinci localități, iar lucrările vor demara în alte trei.

Se lucrează pe strada Vintilă Vodă din Slatina unde se reabilitează și extinde rețeaua de alimentare cu apă. Detalii:

Începe modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal în Slatina. Str. Vintilă Vodă ÎNCHISĂ și circulație deviată

La Piatra Olt și Ganeasa se extinde rețeaua de canalizare, a️u început lucrările de extindere a rețelelor de apă și canalizare și în orașul Drăgănești Olt, iar în comuna Vișina se lucrează la extinderea rețelei de canalizare.

Potrivit CAO, încep lucrările de extindere a rețelelor de apă și canalizare în comunele Șerbănești și Crâmpoia, iar săptămână aceasta încep lucrările pentru reabilitarea și extinderea infrastructurii de apă și canal în orașul Scornicești. DETALII:

Încep lucrările de extindere a rețelelor de apă și canalizare în Scornicești