Primăria Slatina chestionează cetățenii și mediul de afaceri privind dezvoltarea municipiului pe perioada 2021- 2027

172

Începând de azi, orice cetățean al Slatinei și om de afaceri poate veni în sprijinul administrației municipale în actualizarea Strategiei de Dezvoltare a municipiului Slatina pentru perioada 2021- 2027. În acest sens, primăria a lansat două chestionare ce pot fi completate online până la mijlocul lunii.

În perioada 8- 15 iunie, cetățenii Slatinei și antreprenorii sunt rugați de către primărie să răspundă  la câteva întrebări care se concentrază pe urmărirea nevoilor mediului de afaceri și direcțiilor de dezvoltare ale municipiului pentru următorii șase ani.

Primul chestionar se adresează oamenilor de afaceri și a investitorilor din municipiu. ,,Chestionarul strategic are rolul de a reflecta viziunea, obiectivele strategice și direcțiile sectoriale de dezvoltare ale orașului, prin implicarea factorilor de decizie, a oamenilor de afaceri și populației din oraș, pentru stabilirea unui consens în ceea ce privește viitorul orașului nostru, precum și pentru a asigura coerența și conformitatea cu politicile naționale și europene”, arată administrația municipală pe pagina de socializare.

Chestionarul poate fi accesat AICI:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUR5Hih6iOHJDh3pZYNSXjv1EB2wOo4OQySWmkCh9Wpzj2Yw/viewform?fbclid=IwAR0CweYryJUvWuPYTEjfJ4Mv9Q4SXRn1PVl6WmJOwixleHOqb7SzKURuJxc

Și locuitorii urbei sunt chestionați în vederea realizării unei strategii de dezvoltare locală care să reflecte nevoile și gradul de mulțumire, precum și identificarea condițiilor existent și prioritățile de dezvoltare viitoare.

Chestionarul poate fi accesat AICI:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScVhIUPRP-WsiPxpuzKxlbuvx9h0A4aCg7xCytP08mKHsMsrw/viewform?fbclid=IwAR1F4W1HfuB1OCQc5gzcQ6KLlv7ygsDp-M3EHeNUNEO4AksfDB9WX5dNm5c