Nu scăpăm de vremea rea! O nouă atenționare meteorologică

588

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă atenționare de vreme rea, ce vizează ploi însemnate cantitativ și intensificări ale vântului.

Deși am ieșit de sub coduri de ploi torențiale și furtună, nu scăpăm de vremea rea. Meteorologii au emis azi o nouă atenționare, valabilă la nivelul întregii țări, începând cu ora 10.00 până mâine, ora 12.00.

,,În intervalul menționat, în regiunile estice, sud-estice, precum și în zona Carpaților de Curbură va continua să plouă în general moderat cantitativ și se vor acumula 10…20 l/mp și izolat 25 l/mp. Vântul va prezenta intensificări temporare în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei în general cu viteze de 45…55 km/h și pe alocuri 60…70 km/h.,, anunță ANM.

La această oră, cerul este noros și se înregistrează între 12- 14 grade Celsius, maxima zilei fiind de 20 de grade. Până la finele săptămânii se anunță cer acoperit, cu maxime ce vor atinge abia 23 de grade Celsius. Ploile se întorc însă de săptămâna viitoare și se vor întinde pe durata a trei zile.