FOTO/ Ziua Copiilor, serbată cu Ziua Recoltei 2021 de către fermierii olteni

185

Ziua de 1 Iunie a constituit azi pentru fermierii olteni și un bun prilej de a organiza Ziua Recoltei 2021. Evenimentul a adus laolaltă producători olteni și copii la centrul de echitație Hipika de la Găneasa.

Câțiva producători locali și-au etalat azi producția, organizând o zi restrânsă a recoltei și serbând totodată Ziua Copilului. Locația aleasă a fost una care să le permită celor mici să se bucure de o zi în natură, alături de animale- un centru de echitație din Găneasa.

Cu acest prilej, Asociația Tinerilor Fermieri Olt a parafat și un parteneriat privind distribuția produselor locale.  ,,Sărbătorim alături de partenerii și colegii noștri de la Asociatia Internațională a Politistilor Olt ( IPA ). Asociatia Tinerilor Fermieri Olt în parteneriat cu Asociația Internațională a Polițiștilor regiunea Olt, demarăm și implementăm un program de livrări și distribuție de produse locale ( legume – fructe, brânzeturi, siropuri, gemuri, bere artizanală). Începând cu luna Iunie, vom face livrări săptămânale la sediul Politiei județene și Politiei municipiului Slatina,  pentru toți membrii  IPA Olt!”, a anunțat Florin Ciobanu, președinte ATF Olt.